Rólunk

Benkő Design egy professzionális 3D látványtervezési feladatokat végző vállalkozás. Fő profilunk az építészethez, belsőépítészethez és mérnöki létesítményekhez kapcsolódó vizualizáció mind állókép mind animáció formájában. A több, mint 10 éves látványtervezői tapasztalatnak köszönhetően magas színvonalú és élethű megjelenítéssel tudjuk elkészíteni épületek külső és belső látványterveit, animációját, a lakóépületektől a szállodákig. A 3D látványterv hasznos segítség minden projekt esetében a tervezőknek, a megrendelőknek és a kivitelezőknek egyaránt.

belsőépítészek a tervezés folyamatával együtt haladva láthatják, hogy az enteriőr az elképzelésüknek megfelelően alakul-e. A látványtervek lehetőséget adnak arra, hogy a laikus megrendelő is láthassa a tervezési folyamat eredményét. Egy belső tér színvonalas megtervezése nagyon összetett feladat, az formák-színek-anyagok sokfélesége különböző hangulatú terek kialakítását eredményezheti. Tapasztalat, hogy a belsőépítészeknek is fontos visszajelzés a munkafolyamat során elkészített látványterv, mivel így számukra ideje korán felismerhetővé válik, ha a terv valamelyik ponton még finomításra, javításra szorul.

építészek a látványtervek segítségével be tudják mutatni a tervezett épületet mind a tervtanács, mind a megrendelőjük előtt. Lehetőség van a tervezési folyamat nyomon követésére, a 3D látványterv segíti az építészt abban, hogy az épületen alkalmazott anyagok, színek harmonikusak, az épület külső megjelenése minőségi legyen.

ingatlanberuházók részére teljes portfólió készülhet, amely egy ingatlan értékesítésénél hatékony és napjainkban szinte elvárt tartalom egy új épület esetében. A lakásvásárlók nagy része nem műszaki beállítottságú ember, számukra a tervrajzok olvasása, értelmezése kihívást jelent. Egypár mutatós látványterv, valamint ezek kiegészítve színezett értékesítési alaprajzokkal megkönnyíti az ingatlan bemutatását a beruházónak.

Ha ön magánszemély és úgy látja, hogy a tervezési folyamat során kapott tervek nehezen értelmezhetőek, és nem tudja elképzelni leendő új otthonát, a látványterv utólag is segítséget nyújt ebben.

Forduljon hozzánk bizalommal és gondoljon arra, hogy a látványterv egy hasznos és szükséges munkarésze egy színvonalas 21. századi tervezési folyamatnak. Árajánlatért és részletekért keressen minket megadott elérhetőségeinken!

Felkeltettük érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlat kérés / üzenet küldés