3D látványterv
02
márc

A 3D látványtervezés a lakberendezésben

Többször is írtuk már, miért előnyös a 3D látványtervezés, de mindig az ügyfelek szempontjából. Az alábbi írásunkban viszont azt mutatnánk be, miért előnyös egy lakberendező számára, ha 3D látványtervet készíttet.

A lakberendezők egyrészt a tanulmányaiknak és tapasztalataiknak, másrészt a tehetségüknek köszönhetően a lelki szemeik előtt látják már az első pillanatban, hogy hogyan is fog kinézni a lakás, aminek kialakításával megbízták őket, ha elkészül. Természetesen a szolgáltatásaik közé tartozik az is, hogy ezt bemutassák a megrendelőnek, ám egy rajz nem képes pontos képet nyújtani a valóságról, csupán nagyjából mutathatja meg, hogy milyen is lesz belépni majd az új otthonba. Különösen a felülnézeti rajzok azok, amelyek nem mondanak sokat egy laikus számára, de a térbeli ábrázolás is sokszor torzítja a képet. Szerencsére a végeredmény a legtöbb esetben felülmúlja az ügyfelek várakozásait, de aki biztosra szeretne menni, az még a munka megkezdése előtt bemutatja a leendő berendezést egy 3D látványterven is.

3D látványterv készítése régebben nem szerepelt tananyagként a lakberendező-képzésben, bár az utóbbi években sokan szereznek be olyan szoftvereket, amelyekkel valami hasonlót elő lehet állítani, ami viszont nagyon messze áll a fotórealisztikus ábrázolástól. Ebből adódhatnak kellemetlen helyzetek is, amivel senki nem szeretne a kivitelezés során találkozni, amikor már nincs lehetőség érdemi módosításra. Ha Ön viszont biztosra szeretne menni, és a lehető leginkább valósághű látványterveket szeretné bemutatni az ügyfeleinek, forduljon hozzánk bizalommal!

Az Ön tervei alapján cégünk elkészíti a 3D látványtervet, és ha ügyfelei nem elégedettek néhány részlettel, egyszerűen és gyorsan lehet azokat korrigálni. A meglepetés így ugyan részben elmarad az átadáskor, de Ön és ügyfelei biztosan elégedettek lesznek a közös munkával.

Amennyiben szeretné megrendelni 3D látványtervezési szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!